Portfolio

Mijn netwerk

Voor een opdracht kan ik gebruik maken van mijn netwerk van professionals in communicatie, coaching, HR consultancy, change, (arbeids)recht en loopbaancoaching.

Mijn vaste partners:

Schakel Management Fit in als trainer of coach, projectmanager of interim-leidinggevende. Management Fit zorgt graag voor een gezonde organisatie.

www.managementfit.nl

Schakel het Happinessbureau in als je geïnteresseerd bent in werkgeluk en opzoek bent naar een onderzoekbureau op het gebied van werkgeluk.

www.happinessbureau.nl

Schakel IaM interim in als je een team in beweging wilt brengen middels grote of stapsgewijze kleine verbeteringen vanuit de LEAN gedachte.

www.iaminterim.com

Schakel Michel Gerritsen in als je opzoek bent naar loopbaanadvies. Michel Gerritsen is een ervaren loopbaanadviseur en arbeidsmarktspecialist met een ruime ervaring in leidinggeven, coachen, werving en selectie, loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding. 

www.michelgerritsenloopbaanadvies.nl

Mijn referenties

RMC
"Samenwerken met Miranda voelde voor mij vanaf dag 1 heel goed. We waren meteen een team en vullen elkaar goed aan. Miranda heeft ambitie en als zij een klus heeft, gaat zij er vol voor. Trouw, daadkrachtig en verbinden van mensen: daar is zij zó goed in! Ik hoop nog heel veel samen te mogen werken."
Marijn van den Oudenhoven
interim HR Jurist
Taxibedrijf van Ballegooijen
"Het beheersen van het verzuimrisico is meer dan alleen een bedrijfsarts consulteren. Om “in control” te zijn is het van belang de juiste balans te vinden tussen individuele kenmerken, situaties en (ingewikkelde) wet- en regelgeving. Dit vraagt een multidisciplinaire blik en groot sensitief vermogen. Juist deze kenmerken vind ik bij HRM verbindingskracht en zorgt ervoor dat ik mij geen zorgen hoef te maken over te hoge verzuimlasten, of slecht HRM beleid."
Martijn van Ballegooijen
Managing Director
Facta Non Verba
"Ik heb verschillende keren, naar volle tevredenheid met Miranda mogen samenwerken. Miranda heeft altijd een hele positieve houding, is eerlijk en constructief in alles wat zij doet. Een afspraak met Miranda is duidelijk een afspraak. Het 'zakelijke' weet zij altijd prima te combineren met een persoonlijke, oprechte benadering."
Robert Zwart
Adviseur
RMC
"Gedurende haar carrière bij RMC heeft zij verschillende lastige opdrachten moeten uitvoeren, welke zij naar goed geweten en met oog voor de mens achter het 'poppetje', heeft weten te volbrengen. De samenwerking met Miranda is voor mij erg prettig verlopen door haar oprechte interesse in haar omgeving en haar toegankelijke vorm van communiceren."
Mick Verhagen
Teamcoach